You are here

Tkanine: Akril impregnirane - SATTLER

Avstrijski proizvajalec Sattler, je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev tkanin za zaščito pred soncem. Vrhunske akrilne tkanine so obdelane in opremljene s številnimi prednostmi, ki podaljšuejo trajnost in ohranjajo vizualno popolnost tkanine dlje... Tkanine nudijo zašćito tudi v najzahtevnejših pogojih: 40-80 UPF zaščita po standardu UV-801.

 

TEXguard - EASY CLEAN: Posebno oplemenitenje tkanine z nano delci, zagotavlja zmanjšano občutljivost na umazanijo in visoko vodno odbojnost ter posledično zmanjšano površinsko napetost tkanine. Poseben impregnacijski nanos z nano delci - TEXGugard Easy Clean zadrži vodo, zmanjšuje umazanijo ter pojav plesni in alg.

 

TKANINE ELEMENTS: Tkanine iz akrilnih vlaken z impregnacijo TEXgard Easy clean. Barvne kombinacije so ustvarjene z opazovanjem prepletanja barv v naravi. VEČ O BARVAH NARAVE

(vodni stolpec: 370 mm).

TKANINE LUMERA ( NOVO ! ):  Tkanine iz CBA (Clean Brilliant Acrylic ) vlaken, pri katerih se s posebnimi postopki obdelave akrilnih vlaken doseže svilnat, lesketajoč izgled tkanine in izrazitejše barve. 

Gladkost vlaken v kombinaciji z impregnacijskim sredstvom ''TexGuard Esayclean'' doseže boljše samočistilne lastnosti, in še boljšo odpornost na umazanijo.   

(vodni stolpec 460mm).

TKANINE ALL WEATHER: Akril tkanine z TEXguard impregnacijo in dodatnim ''waterproof'' nepremočljivim slojem.

(vodni stolpec 800mm).

TKANINE REFLECT: Akril tkanine z TEXguard in dodanimi refleksnimi delci, ki dodatno odbijajo UV žarke.

Poleg atraktivnega bleščečega videza tkanine, nudijo boljšo zaščito pred soncem.

(vodni stolpec 1000mm).

TKANINE SUNPRINT: Akril tkanine z TEXgard in obdelavo za barvno tiskanje na tkanino. Obdelava površine nudi daljšo trajnost, boljšo ostrino in kontrast digitalnega tiska, obenem pa tkanina ohranja dobro zaščito pred soncem.

(vodni stolpec 1000mm).

TKANINE FIREMASTER: Negorljive tkanine z TEXgard in waterproof zaščitnim slojem. Primerno za objekte, kjer je zahtevana dodatna protipožarna zaščita.

(vodni stolpec 800mm).

 

SATTLER za obstojnost svojih tkanin jamči z 5-letno garancijsko dobo.

 

 

Vzorci tkanin SATTLER